klima-légkondi-ventilátor
KLIMAWEB.COM

MŰSZAKI KERESKEDÉS

KLIMAWEB.COM

MŰSZAKI KERESKEDÉS

Kedvező ajánlatok,
AKCIÓK és újdonságok
a klimaweb.hu oldalán!

Néhány szó a Gree Smart inverteres klímákról…

A 2023-as év újdonsága, a Gree Smart R az innovációk megtestesítője. A termékkínálat legcsendesebb, fűtésre optimalizált modellje rendelkezik a Gree gyár áttörő fejlesztésével, az energiahatékonyság maximalizálását célzó öntanuló vezérléssel, melyet a mérnökök számos kényelmi funkcióval egészítettek ki.

GREE-AI mesterséges intelligencia

A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia. A Gree-AI technológia évente akár 20%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást és maximalizálja a felhasználó komfortérzetét.

0 %
Éves energiamegtakarítás

TÉLIESÍTETT MODELLEK

A téliesített klímamodellek kompresszor-karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkeznek, melynek köszönhetően -25°C-os külső hőmérsékletig garantált a fűtés. A kültéri csepptálca fűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, megnövelve az üzembiztonságot télen. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegekben is szavatolja a kompresszorolaj megfelelő kenését induláskor jelentősen növelve a kompresszor élettartamát. A termékcsoport maximális SCOP értéke 4,6.


Ha megbízhatóan működő Gree klímát vásárolna, illetve professzionális szerelési szolgáltatásunkat is igénybe venné, hívjon minket!

TÉLIESÍTETT MODELLEK

Gree-AI mesterséges intelligencia, Extra csendes üzemmód, Páratartalomra történő szabályzás (hűtés módban), Cold plasma szűrő, UV szűrő, Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, 3D légáram, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, H tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés.

 

EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD
SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.

 

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK
Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

A Gree intelligens tanulás funkciója egy új Gree-AI (Artificial Intelligence) algoritmust alkalmaz. Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe a tanulási folyamata során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti akár a 20% energiamegtakarítást is.
2,7 – 3,5 – 5,3 – 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatók, így garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.
Hűtés mellett fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés egészen -25°C kültéri hőmérsékletig. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter- és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája pedig a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A modell a H tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között Ön akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Ezzel elérhető a hőtartás, mely az átmenetileg használaton kívüli ingatlan fagymentesítésére használható. A 8°C-os temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújás nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is irányítható vagy legyezhető. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.
A Gree Smart R készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

KIEMELT GREE MODELLJEINK

Fisher klíma télen, nyáron

Egy jó klíma nemcsak a nyári hőséget tudja elviselhetőbbé tenni, hanem a hűvösebb hónapokban is jó szolgálatunkra lehet, ha megfelelőt választunk. A Fisher Comfort Plus például egyaránt jól működik +50 és -20 fokban is, amivel maximálisan képes kiszolgálni a hazai igényeket még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is. A tévhittel ellentétben pedig a klíma fűtés még a pénztárcánkat sem terheli meg túlságosan, mivel a hőszivattyú elvnek köszönhetően a felhasznált energia akár 4-6 szorosát is képes hőenergiaként leadni.

Kényelmes megoldás állandó hőfokra

Az inverteres klímák egyik nagy előnye, hogy segítségükkel pontosan szabályozható a benti hőmérséklet. Ez jól jöhet akkor is, ha spórolni akarunk a fűtéssel, hiszen beállíthatjuk, hogy milyen hőfok alatt kell bekapcsolnia és ha eléri a megfelelő szintet, önmagától le is áll. Ezáltal nincs fölösleges fűtés és elpazarolt energiaforrások.

 

A Fisher Comfort Plus klímák időzítés funkciójával akár azt is beállíthatjuk, hogy az esti órákban legyen melegebb, így például a munkából hazaérve kellemes hőmérséklet fogad majd. Nyáron pedig ennek köszönhetően hűvös lakásba léphetünk be egy fárasztó nap után.

A hagyományos gáz-, vagy padlófűtéshez, illetve hősugárzókhoz képest…

0 %-os
Hatékonyság

Környezet és pénztárcabarát megoldás

Az inverteres klímaberendezések gyorsan és hatékonyan képesek elérni a beállított hőfokot hűtési és fűtési módban is. A Fisher Comfort Plus például egy átlagos méretű 30 fokos szobát nyáron 4 perc alatt 4 fokkal képes lehűteni, míg télen a bekapcsolás után pillanatok alatt kibocsátott forró levegővel gyorsan felfűti a helyiséget. A hagyományos gáz-, vagy padlófűtéshez, illetve hősugárzókhoz képest így nemcsak hatékonyabb, de akár 10-15%-kal is takarékosabb megoldást nyújthat.

 

Az egész ország területén elérhető H tarifának köszönhetően pedig még tovább csökkenthetjük fűtési költségeinket, mivel a gázzal szemben ennek mennyisége nem került maximalizálásra a rezsicsökkentés hatálya alatt. Az egyik legnagyobb hazai áramszolgáltató (E.ON) szerint ez a jellemzően díjazás az egyik legkedvezőbb a hőszivattyús fűtést használó otthonokban. Mivel a gáz fűtőértéke ráadásul jóval alacsonyabb, mint a hőszivattyús rendszereké, vagy a klíma fűtésé, ezért többszörösen is megéri váltani.

MIÉRT VÁLASSZUNK FISHER COMFORT PLUS KLÍMÁT?

  • 4 típusú szűrési rendszerének köszönhetően megszűri a káros anyagokat és megtisztítja a lakás levegőjét. Nagyforgalmú utak mellett, magas légszennyezettségű területeken így sok károsanyagtól megkímélheti a ház lakóit.
  • Okosklíma, így wifin keresztül is könnyen programozható és akár távolról is irányítható, illetve összeköthető okos otthon rendszerekkel.
  • Beépített memória funkciójának köszönhetően megjegyzi szokásainkat, amivel észrevétlenül teszi komfortosabbá hétköznapjainkat.
  • Csendes működése még csendesebbé tehető az éjszakai üzemmód segítségével, így az alvást sem zavarja meg hűtés vagy fűtés közben.
  • A ne fújj rám funkciónak köszönhetően a klímaberendezésekkel kapcsolatos egyik legnagyobb problémának sikerült gátat szabni. Sokakat zavar ugyanis, ha közvetlenül rájuk irányul a klíma levegője.

Ha klímaberendezés beszerzésén gondolkozunk, érdemes inverteres klímát választani, ami egyaránt megállja a helyét a nyári hőségben és a téli hidegben is. A Fisher Comfort Plus klíma modern kialakításának és R32 gázt használó hűtőközegének köszönhetően nemcsak hatékony, hanem környezetbarát módot nyújt mindkét helyzetben.

top márkáink

továbbra is adjuk a Jutalompontokat minden hűséges vásárlónknak! Csak látogassa meg központi webáruházunkat!

Bevezettük a Bogyisz Hűségkártyát, hogy a különböző kedvezményeinket megoszthassuk vásárlóinkkal az adott időszakban. Az első „JUTALOM KÁRTYA” használóinak – minimum 5 000 forintos végösszegű vásárlás alkalmával – jutalom pecsétet adunk a lenti linken elérhető digitális pontgyűjtő alkalmazáson keresztül. 5 pecsét megszerzését követően 15%-os kedvezményt adunk, amit a következő vásárláskor azonnal felhasználhat!

A Bogyisz Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy vitás kérdésekben egyoldalúan döntést hozzon. A kedvezmény használható személyesen az üzletünkben, illetve telefonos megrendelés és online vásárlás esetén is. Vásárlás előtt érdeklődjön ügyfélszolgálati munkatársainknál személyesen üzletünkben, vagy a +361 215 1662 telefonszámon. A kártya használatához és a kedvezmény igénybevételéhez töltse le a pontgyűjtő alkalmazást a lenti ikonokra kattintva.

Bogyisz.hu © Minden jog fenntartva 2002-2024

Elérhetőségeink

Üzlet telefonszáma: +361 215 1662

Iroda telefonszáma: +3670 560 0901

Ügyfélszolgálat: +3620 933 2499

Visszahívást kérek