KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

CARRIER KLÍMA

Carrier klíma

A Carrier Corporationt 2004-ben vásárolta meg a német Linde hűtéstechnikai üzletágát, ezzel a fűtés-, klíma-, és hűtéstechnikai rendszerek piacán jelentős szereplővé, a kereskedelmi hűtéstechnológia területén pedig piacvezetővé lépett elő.

Kereskedelmi áruházak, élelmiszer-feldolgozó üzemek, logisztikai központok számára kulcsrakész klímatechnikai megoldásokat terveznek és telepítenek. Innovatív szén-dioxid hűtési rendszerének köszönhetően környezettudatos, fenntartható megoldásokat kínál vállalati partnereinek, továbbá képes megfelelni az Európai Unió F-Gáz rendelete által támasztott követelményeknek.

Irodaházak, társasházak számára a légkondicionálás, az épület-üzemeltetés és az energetikai szolgáltatások területén is kínál megoldásokat. Lakossági felhasználásra inverteres klíma berendezéseit kínálja, amelyek a kereskedelmi klíma eszközökhöz hasonlóan megfelelnek a cég UTC Climate, Controls & Security kitételeinek:

  • minőség
  • maximális teljesítmény
  • felelősség, fenntartható működés
  • innováció, K+F
  • kiváló ügyfélszolgálat, kimagasló ügyfélelégedettség.

Az összes Carrier klíma a legfejlettebb gyártási és minőségbiztosítási eljárásoknak, valamint környezettudatosság elveinek megfelelve energiahatékony és esztétikus klimatizálást tesz lehetővé, az ügyfelek változatos elvárásait is kielégítve.
*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

Klimaweb Kosár

Klíma akció

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klíma Márkák

Fisher klíma Fujitsu klíma
Fisher klíma Fujitsu klíma
HD klíma Panasonic klíma
HD klíma Panasonic klíma
Daikin inverteres klíma Gree klíma
Daikin klíma Gree klíma
Samsung klíma Mitsubishi inverteres klíma
Samsung klíma Mitsubishi klíma
Midea inverteres klíma LG klíma
Midea klíma LG klíma
Galletti klíma  
Galletti klíma  

összes termék

HÍVJON MINKET!

Nem tudja milyen klímA készüléket válasszon?

Gondja van meglévő klíma berendezésével?

HÍVJON MINKET, MI SEGÍTÜNK!


Üzlet:
(+36) 1 215 1662

Ügyfélszolgálat:
(+36) 20 9332 499

Iroda:
(+36) 70 560 0901
 

inverteres klíma, inverteres klíma akció