KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

GALLETTI KLÍMA

Galletti klíma

Az olasz Galletti márka egy több mint százéves családi vállalkozás, 1906-ban mezőgazdasági gépek összeszerelésével indult. Azóta az elektronikai szektor vezető európai gyártójává nőtte ki magát. Magas fokú gépesítettsége és a nagy gyártókapacitás mellett is jellemző rugalmassága már a tervezéstől kezdve lehetővé teszi, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók és üzemeltetők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják a Galletti klíma termékeit.

A Galletti fan-coilok, termoventilátorok széles választékát kínálja klíma rendszerekhez, amelyben a legmodernebb technológia és az elegáns olasz formatervezés áll a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

Mi az a fan coil?

Az angol fan és coil szavak magyarul hűtőkonvektort, ventilátoros konvektort jelentenek. A klimatizáló berendezés valójában egy lamellás hőcserélő felület, amely fűtésre és hűtésre is alkalmas. Használható a radiátor helyett, ára azonban drágább, mivel jóval többet tud, mint a hagyományos radiátor. Használata ott célszerű és kifizetődő, ahol a hűtést is meg kell oldani és a költség is fontos tényező. Hűtő klímaként használva a rendszert szükséges még kiegészíteni egy folyadékhűtővel, és a lecsapódó cseppvíz elvezetését is meg kell oldani.

Folyadékhűtők, hőszivattyúk, klíma rendszerek széles választékát kínálja mind a lakossági, mind az ipari és a kereskedelmi szektor számára. Klímatechnikai berendezései 1200 kW teljesítményig, bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is elérhetők.

Szoftver és hardver kínálatában megtalálhatók a speciális vezérlőpanelek és szoftverek, amelyek fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, hőszivattyúk egyedi és integrált vezérlését teszi lehetővé.

Galletti klíma választékunkban megtalálható:

  • fan coil
  • folyadékhűtő
  • termoventilátor

Vásároljon GALLETTI klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Galletti Oldalfali Split klíma kedvező áron.
GALLETTI KLÍMA | GALLETTI FAN COIL| GALLETTI FOLYADÉKHŰTŐK | GALLETTI MCE COMFORT SOROZAT | GALLETTI MPE PERFORMA SOROZAT | GALLETTI LCE SOROZAT*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

klíma akció, klíma kedvezményes ár, inverteres klíma

Bogyisz Kft. - Klíma

1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

Nyitvatartás:
Üzlet: +36 1 215 1662
Ügyfélszolgálat: +36 20 933 2499
Iroda: +36 70 560 0901
info@bogyiszkft.hu

Fisher Fisher inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Fujitsu Fujitsu inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

HD / Hamilton Digital HD inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Panasonic Panasonic inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Daikin Daikin inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Gree Gree inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Midea Midea inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

LG LG inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Galletti Galletti fan coil - Folyadékhűtő - Termoventilátor

Nem bírja tovább a meleget? Vásároljon inverteres klíma készüléket a Klíma Bogyisztól! - Inverteres Fisher klíma, Fujitsu klíma akció, Hamilton Digital klíma ár, Samsung, Toshiba, Midea klíma, LG, Panasonic, Gree, Daikin split klíma értékesítés, szerelés a Klíma Bogyisz kft-től