KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

GALLETTI KLÍMA

Galletti klíma

Az olasz Galletti márka egy több mint százéves családi vállalkozás, 1906-ban mezőgazdasági gépek összeszerelésével indult. Azóta az elektronikai szektor vezető európai gyártójává nőtte ki magát. Magas fokú gépesítettsége és a nagy gyártókapacitás mellett is jellemző rugalmassága már a tervezéstől kezdve lehetővé teszi, hogy a különböző igényekkel rendelkező felhasználók és üzemeltetők a lehető legnagyobb megelégedéssel használják a Galletti klíma termékeit.

A Galletti fan-coilok, termoventilátorok széles választékát kínálja klíma rendszerekhez, amelyben a legmodernebb technológia és az elegáns olasz formatervezés áll a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

Mi az a fan coil?

Az angol fan és coil szavak magyarul hűtőkonvektort, ventilátoros konvektort jelentenek. A klimatizáló berendezés valójában egy lamellás hőcserélő felület, amely fűtésre és hűtésre is alkalmas. Használható a radiátor helyett, ára azonban drágább, mivel jóval többet tud, mint a hagyományos radiátor. Használata ott célszerű és kifizetődő, ahol a hűtést is meg kell oldani és a költség is fontos tényező. Hűtő klímaként használva a rendszert szükséges még kiegészíteni egy folyadékhűtővel, és a lecsapódó cseppvíz elvezetését is meg kell oldani.

Folyadékhűtők, hőszivattyúk, klíma rendszerek széles választékát kínálja mind a lakossági, mind az ipari és a kereskedelmi szektor számára. Klímatechnikai berendezései 1200 kW teljesítményig, bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is elérhetők.

Szoftver és hardver kínálatában megtalálhatók a speciális vezérlőpanelek és szoftverek, amelyek fan-coilok, termoventilátorok, folyadékhűtők, hőszivattyúk egyedi és integrált vezérlését teszi lehetővé.

Galletti klíma választékunkban megtalálható:

  • fan coil
  • folyadékhűtő
  • termoventilátor

Vásároljon GALLETTI klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Galletti Oldalfali Split klíma kedvező áron.
GALLETTI KLÍMA | GALLETTI FAN COIL| GALLETTI FOLYADÉKHŰTŐK | GALLETTI MCE COMFORT SOROZAT | GALLETTI MPE PERFORMA SOROZAT | GALLETTI LCE SOROZAT*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

Klimaweb Kosár

Klíma akció

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klíma Márkák

HÍVJON MINKET!

Nem tudja milyen klímA készüléket válasszon?

Gondja van meglévő klíma berendezésével?

HÍVJON MINKET, MI SEGÍTÜNK!


Üzlet:
(+36) 1 215 1662

Ügyfélszolgálat:
(+36) 20 9332 499

Iroda:
(+36) 70 560 0901
 

inverteres klíma, inverteres klíma akció

 

klíma akció, klíma kedvezményes ár, inverteres klíma

Bogyisz Kft. - Klíma

1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

Nyitvatartás:
Üzlet: +36 1 2642540
Ügyfélszolgálat: +36 20 933 2499
Iroda: +36 70 560 0901
info@bogyiszkft.hu

Fisher Fisher inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Fujitsu Fujitsu inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

HD / Hamilton Digital HD inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Panasonic Panasonic inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Daikin Daikin inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Gree Gree inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Midea Midea inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

LG LG inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Galletti Galletti fan coil - Folyadékhűtő - Termoventilátor

Nem bírja tovább a meleget? Vásároljon inverteres klíma készüléket a Klíma Bogyisztól! - Inverteres Fisher klíma, Fujitsu klíma akció, Hamilton Digital klíma ár, Samsung, Toshiba, Midea klíma, LG, Panasonic, Gree, Daikin split klíma értékesítés, szerelés a Klíma Bogyisz kft-től