KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA

alt

Samsung klíma

A Samsung a világ leggyorsabban növekvő fogyasztói elektronikai márkája, ehhez mérten vezető az innovatív technológiák alkalmazásában. A Samsung klíma kialakításában a gazdaságosság, a környezettudatosság éppolyan fontos szempont, mint a praktikum és a dizájn. Ha energiatakarékos, pénztárcakímélő fogyasztású, esztétikus és legfőként magas minőségű légkondicionálót keres, akkora a Samsung klíma az Ön számára ideális választás.

Környezettudatos klíma technológia

A csúcsminőséget képviselő, újgenerációs Samsung klímák fejlesztésénél kiemelkedő szempont a működés hatékonyságának növelésével és a fogyasztás csökkentésével a környezetterhelés minimalizálása.

E cél teljesüléséért a klíma tiszta, egészséges levegőt teremt, így az egészségtudatosabb vagy épp az allergiára hajlamos felhasználók és elégedetten, teljes biztonsággal használhatják.

A Samsung klíma Vírus Doktor rendszere kiszűri az egészséget fenyegető biológiai szennyezéseket, így kiugróan javítja a beltéri levegő minőségét, tiszta, egészséges levegőt teremt. Mindezek miatt az egészségtudatosabb, vagy allergiára hajlamos felhasználók is biztonsággal, nyugalommal és maximális elégedettséggel használhatják.

Hűtő-fűtő klíma berendezés

Mindegyik Samsung klíma alkalmas hűtésre és fűtésre is, méghozzá a piacon kapható hasonló típusokhoz képest alacsonyabb energiafelhasználással. Rendkívül csendes, hosszabb üzemidő alatt is csendes, egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít nyáron és télen egyaránt. A kényelmet a kábel nélküli távirányító csak tovább fokozza.

Feltétlenül kiemelendő a hosszú garanciaidő. A Samsung klíma berendezések normál 3 év általános működési garanciájára még +2 évet számít a gyártó.

Kínálatunkban az alábbi Samsung klíma típusok közül válogathat:

  • inverteres klíma
  • inverteres multi klíma
  • kazettás klíma
  • állandó klíma akciók

Vásároljon SAMSUNG klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Samsung On/Off - Inverteres Oldalfali Split klíma kedvező áron.

SAMSUNG KLÍMÁK

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG BORACAY 2012 új modell | SAMSUNG MALDIVES+ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG MALDIVES++ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-K INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-Y INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

klíma akció, klíma kedvezményes ár, inverteres klíma

Bogyisz Kft. - Klíma

1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

Nyitvatartás:
Üzlet: +36 1 215 1662
Ügyfélszolgálat: +36 20 933 2499
Iroda: +36 70 560 0901
info@bogyiszkft.hu

Fisher Fisher inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Fujitsu Fujitsu inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

HD / Hamilton Digital HD inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Panasonic Panasonic inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Daikin Daikin inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Gree Gree inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Midea Midea inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

LG LG inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Galletti Galletti fan coil - Folyadékhűtő - Termoventilátor

Nem bírja tovább a meleget? Vásároljon inverteres klíma készüléket a Klíma Bogyisztól! - Inverteres Fisher klíma, Fujitsu klíma akció, Hamilton Digital klíma ár, Samsung, Toshiba, Midea klíma, LG, Panasonic, Gree, Daikin split klíma értékesítés, szerelés a Klíma Bogyisz kft-től