KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA

alt

Samsung klíma

A Samsung a világ leggyorsabban növekvő fogyasztói elektronikai márkája, ehhez mérten vezető az innovatív technológiák alkalmazásában. A Samsung klíma kialakításában a gazdaságosság, a környezettudatosság éppolyan fontos szempont, mint a praktikum és a dizájn. Ha energiatakarékos, pénztárcakímélő fogyasztású, esztétikus és legfőként magas minőségű légkondicionálót keres, akkora a Samsung klíma az Ön számára ideális választás.

Környezettudatos klíma technológia

A csúcsminőséget képviselő, újgenerációs Samsung klímák fejlesztésénél kiemelkedő szempont a működés hatékonyságának növelésével és a fogyasztás csökkentésével a környezetterhelés minimalizálása.

E cél teljesüléséért a klíma tiszta, egészséges levegőt teremt, így az egészségtudatosabb vagy épp az allergiára hajlamos felhasználók és elégedetten, teljes biztonsággal használhatják.

A Samsung klíma Vírus Doktor rendszere kiszűri az egészséget fenyegető biológiai szennyezéseket, így kiugróan javítja a beltéri levegő minőségét, tiszta, egészséges levegőt teremt. Mindezek miatt az egészségtudatosabb, vagy allergiára hajlamos felhasználók is biztonsággal, nyugalommal és maximális elégedettséggel használhatják.

Hűtő-fűtő klíma berendezés

Mindegyik Samsung klíma alkalmas hűtésre és fűtésre is, méghozzá a piacon kapható hasonló típusokhoz képest alacsonyabb energiafelhasználással. Rendkívül csendes, hosszabb üzemidő alatt is csendes, egyenletes kellemes hőmérsékletet biztosít nyáron és télen egyaránt. A kényelmet a kábel nélküli távirányító csak tovább fokozza.

Feltétlenül kiemelendő a hosszú garanciaidő. A Samsung klíma berendezések normál 3 év általános működési garanciájára még +2 évet számít a gyártó.

Kínálatunkban az alábbi Samsung klíma típusok közül válogathat:

  • inverteres klíma
  • inverteres multi klíma
  • kazettás klíma
  • állandó klíma akciók

Vásároljon SAMSUNG klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Samsung On/Off - Inverteres Oldalfali Split klíma kedvező áron.

SAMSUNG KLÍMÁK

SAMSUNG OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG BORACAY 2012 új modell | SAMSUNG MALDIVES+ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG MALDIVES++ OLDALFALI INVERTERES SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-K INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | SAMSUNG JUNGFRAU-Y INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

Klimaweb Kosár

Klíma akció

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Klíma Márkák

 

HÍVJON MINKET!

Nem tudja milyen klímA készüléket válasszon?

Gondja van meglévő klíma berendezésével?

HÍVJON MINKET, MI SEGÍTÜNK!


Üzlet:
(+36) 1 215 1662

Ügyfélszolgálat:
(+36) 20 9332 499

Iroda:
(+36) 70 560 0901
 

inverteres klíma, inverteres klíma akció

 

klíma akció, klíma kedvezményes ár, inverteres klíma

Bogyisz Kft. - Klíma

1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

Nyitvatartás:
Üzlet: +36 1 215 1662
Ügyfélszolgálat: +36 20 933 2499
Iroda: +36 70 560 0901
info@bogyiszkft.hu

Fisher Fisher inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Fujitsu Fujitsu inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

HD / Hamilton Digital HD inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Panasonic Panasonic inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Daikin Daikin inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Gree Gree inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Midea Midea inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

LG LG inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Galletti Galletti fan coil - Folyadékhűtő - Termoventilátor

Nem bírja tovább a meleget? Vásároljon inverteres klíma készüléket a Klíma Bogyisztól! - Inverteres Fisher klíma, Fujitsu klíma akció, Hamilton Digital klíma ár, Samsung, Toshiba, Midea klíma, LG, Panasonic, Gree, Daikin split klíma értékesítés, szerelés a Klíma Bogyisz kft-től