KLÍMÁK KEDVEZMÉNYES ÁRON!!! KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!!! ONLINE | TELEFONON | E.MAIL-BEN
1092. Budapest. Kinizsi utca 15. Üzlet: (+36)1 215 1662 | Ügyfélszolgálat:(+36) 20 933 2499 Iroda(+36)70 560 0901 info@bogyiszkft.hu

NEM CSAK WEBÁRUHÁZ!

Jelentés: Az Ön böngészője nem engedélyezi a cookie fájlok használatát. A vásárláshoz mindenképpen szükség van erre a funkcióra. Módosítsa a böngésző beállításait!

TOSHIBA OLDALFALI SPLIT KLÍMA

Toshiba klíma

A Toshiba cégfilozófiájának és sikerének kulcsa a minőség és az állandó termékfejlesztés. Az elmúlt 30 évben áttanulmányozta a klímatechnikai piacot, és forradalmi újításokat fejlesztett ki.

Klíma berendezéseiben a legmodernebb és csakis a legkiválóbb minőségű alkatrészeket alkalmazza. Háztartási és kisipari légkezelő, légkondicionáló berendezéseinek kínálatában beltéri és kültéri klimatizáló egységek és összeállított kombinációk is elérhetők.

Az eltérő szellőztetést igénylő épületek (konyhák, kórházak, éttermek, laborok) számára profi klímákat valamint szellőző, levegő- és hőcserélő levegőkezelési megoldásokat szállít.

A klíma piacon ma elérhető legmodernebb technológiát képvisleő Toshiba digital inverter klíma készülékeiben a legújabb inverter Vector-IPDU technológiát alkalmazza, amelynek kézzelfogható előnye a nagyon alacsony energiafelhasználás. Ám lakossági felhasználás esetén a kényelem fogalmát a hőmérsékletszabályozás egymagában nem meríti ki. A Toshiba nem titkolt célja a levegőminőség javítása.

Légtisztítás klimatizálással

A cég kutatásainak egyik központi kérdése a kisebb teljesítményű klíma készülékek esetében is a levegőben található szennyeződések eltávolítása. A fejlesztésekhez főleg természetes anyagokat, a tisztító és fertőtlenítő hatás elérésére növényi kivonatokat használnak.

Toshiba klíma választékunkból az alábbi típusok közül választhat:

  • inverteres oldalfali split klíma
  • multi inverteres oldalfali split klíma
  • állandó klíma akció

Vásároljon Toshiba klímát a Klíma Bogyisz-tól!

Toshiba Suzumi plus Inverteres Oldalfali Split klíma kedvező áron!
 
 

TOSHIBA KLÍMA

TOSHIBA OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA ON/OFF OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA MULTI INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA AVANT INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA SUZUMI PLUS INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 6 INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA DAISEIKAI 5 INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA SUZUMI PLUS DESIGN INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA | TOSHIBA DAISEIKAI 6.5 DESIGN INVERTERES OLDALFALI SPLIT KLÍMA
 

 
*A weboldalon szereplő képek illusztrációk. A weboldalon szereplő adatok és képek kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok nem képezik semmilyen szerződési ajánlat részét, nem minősűl nyilvános ajánlattételnek. 

*A weboldalunkon feltüntetett 10% akciónk mindenkori listaárból értendőek illetve a maximális kedvezmény mértékét jelenti. Akció mértéke márka és típus függő. Kérjen írásban ajánlatot a kedvezmény mértékéről.

klíma akció, klíma kedvezményes ár, inverteres klíma

Bogyisz Kft. - Klíma

1092 Budapest, Kinizsi utca 17.

Nyitvatartás:
Üzlet: +36 1 215 1662
Ügyfélszolgálat: +36 20 933 2499
Iroda: +36 70 560 0901
info@bogyiszkft.hu

Fisher Fisher inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Fujitsu Fujitsu inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

HD / Hamilton Digital HD inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Panasonic Panasonic inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Daikin Daikin inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Gree Gree inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Midea Midea inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

LG LG inverteres klíma - Mono klíma - Multi klíma

Galletti Galletti fan coil - Folyadékhűtő - Termoventilátor

Nem bírja tovább a meleget? Vásároljon inverteres klíma készüléket a Klíma Bogyisztól! - Inverteres Fisher klíma, Fujitsu klíma akció, Hamilton Digital klíma ár, Samsung, Toshiba, Midea klíma, LG, Panasonic, Gree, Daikin split klíma értékesítés, szerelés a Klíma Bogyisz kft-től