klima-légkondi-ventilátor
KLIMAWEB.COM

MŰSZAKI KERESKEDÉS


ELÉRHETŐSÉGEINK


AJÁNLATKÉRÉS

klima-légkondi-ventilátor
KLIMAWEB.COM

MŰSZAKI KERESKEDÉS

Műszaki kereskedésünk akciós ajánlatai a weboldal átalakítás alatt, jelenleg a központi áruházunkban találhatók meg.


ELÉRHETŐSÉGEINK

Kedvező ajánlatok,
AKCIÓK
és újdonságok
a klimaweb.hu oldalán!

Összes AKCIÓ megtekintése


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva


Termék megtekintése ide kattintva

Kiemelt termékeink, amelyek a bogyisz.hu címen elérhető webáruházunkban találhatók meg

Néhány szó a Gree Smart inverteres klímákról…

A 2023-as év újdonsága, a Gree Smart R az innovációk megtestesítője. A termékkínálat legcsendesebb, fűtésre optimalizált modellje rendelkezik a Gree gyár áttörő fejlesztésével, az energiahatékonyság maximalizálását célzó öntanuló vezérléssel, melyet a mérnökök számos kényelmi funkcióval egészítettek ki.

lakossagi-klima-gree-smart-r

GREE-AI mesterséges intelligencia

A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia. A Gree-AI technológia évente akár 20%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást és maximalizálja a felhasználó komfortérzetét.

0
%
Éves energiamegtakarítás

gree.klima-bogyisz-webaruhaz

TÉLIESÍTETT MODELLEK

A téliesített klímamodellek kompresszor-karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkeznek, melynek köszönhetően -25°C-os külső hőmérsékletig garantált a fűtés. A kültéri csepptálca fűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, megnövelve az üzembiztonságot télen. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegekben is szavatolja a kompresszorolaj megfelelő kenését induláskor jelentősen növelve a kompresszor élettartamát. A termékcsoport maximális SCOP értéke 4,6.

Ha megbízhatóan működő Gree klímát vásárolna, illetve professzionális szerelési szolgáltatásunkat is igénybe venné, hívjon minket!


gree-legkondicionalo-klima-bogyisz

TÉLIESÍTETT MODELLEK

Gree-AI mesterséges intelligencia, Extra csendes üzemmód, Páratartalomra történő szabályzás (hűtés módban), Cold plasma szűrő, UV szűrő, Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, 3D légáram, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, H tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés.

 

EXTRA CSENDES ÜZEMMÓD
SLEEP és QUIET módban a bel- és kültéri egység éjszakai üzemmódba lép. A kültéri egység zajszintje teljesítménytől függően extra csendes, akár 40dB lehet.

 

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK
Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

A Gree intelligens tanulás funkciója egy új Gree-AI (Artificial Intelligence) algoritmust alkalmaz. Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe a tanulási folyamata során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti akár a 20% energiamegtakarítást is.

2,7 – 3,5 – 5,3 – 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatók, így garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

Hűtés mellett fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés egészen -25°C kültéri hőmérsékletig. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter- és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája pedig a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A modell a H tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között Ön akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Ezzel elérhető a hőtartás, mely az átmenetileg használaton kívüli ingatlan fagymentesítésére használható. A 8°C-os temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújás nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is irányítható vagy legyezhető. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

A Gree Smart R készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

A Gree intelligens tanulás funkciója egy új Gree-AI (Artificial Intelligence) algoritmust alkalmaz. Az algoritmus a felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe a tanulási folyamata során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti akár a 20% energiamegtakarítást is.2,7 – 3,5 – 5,3 – 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatók, így garantáltan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.Hűtés mellett fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés egészen -25°C kültéri hőmérsékletig. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter- és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája pedig a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A modell a H tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között Ön akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Ezzel elérhető a hőtartás, mely az átmenetileg használaton kívüli ingatlan fagymentesítésére használható. A 8°C-os temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújás nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is irányítható vagy legyezhető. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.A Gree Smart R készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget globálisan felváltja az R32-es jelölésű környezetbarát gáz, melynek nincs ózonkárosító hatása (ODP). A globális felmelegedési potenciál (GWP) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg 2088-as GWP értéke.

gree-legkondicionalo-klima-bogyisz-002

KIEMELT GREE MODELLJEINK


GREE PULSE INVERTERES KLÍMA


GREE COMFORT X FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE AMBER FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE U-CROWN FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE AMBER ROYAL FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE DARK X FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE SILVER X FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


GREE CHAMPAGNE X FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA

Fisher termékpaletta amely szintén megtalálható webáruházunkban


megujult-fisher-comfort-plus-klíma

Kiemelt termékeink, amelyek a bogyisz.hu címen elérhető webáruházunkban találhatók meg

Fisher klíma télen, nyáron

Egy jó klíma nemcsak a nyári hőséget tudja elviselhetőbbé tenni, hanem a hűvösebb hónapokban is jó szolgálatunkra lehet, ha megfelelőt választunk. A Fisher Comfort Plus például egyaránt jól működik +50 és -20 fokban is, amivel maximálisan képes kiszolgálni a hazai igényeket még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is. A tévhittel ellentétben pedig a klíma fűtés még a pénztárcánkat sem terheli meg túlságosan, mivel a hőszivattyú elvnek köszönhetően a felhasznált energia akár 4-6 szorosát is képes hőenergiaként leadni.


Fisher klíma - Comfort Plus

Kényelmes megoldás állandó hőfokra

Az inverteres klímák egyik nagy előnye, hogy segítségükkel pontosan szabályozható a benti hőmérséklet. Ez jól jöhet akkor is, ha spórolni akarunk a fűtéssel, hiszen beállíthatjuk, hogy milyen hőfok alatt kell bekapcsolnia és ha eléri a megfelelő szintet, önmagától le is áll. Ezáltal nincs fölösleges fűtés és elpazarolt energiaforrások.

 

A Fisher Comfort Plus klímák időzítés funkciójával akár azt is beállíthatjuk, hogy az esti órákban legyen melegebb, így például a munkából hazaérve kellemes hőmérséklet fogad majd. Nyáron pedig ennek köszönhetően hűvös lakásba léphetünk be egy fárasztó nap után.

A hagyományos gáz-, vagy padlófűtéshez, illetve hősugárzókhoz képest…

0
%-os
Hatékonyság

Környezet és pénztárcabarát megoldás

Az inverteres klímaberendezések gyorsan és hatékonyan képesek elérni a beállított hőfokot hűtési és fűtési módban is. A Fisher Comfort Plus például egy átlagos méretű 30 fokos szobát nyáron 4 perc alatt 4 fokkal képes lehűteni, míg télen a bekapcsolás után pillanatok alatt kibocsátott forró levegővel gyorsan felfűti a helyiséget. A hagyományos gáz-, vagy padlófűtéshez, illetve hősugárzókhoz képest így nemcsak hatékonyabb, de akár 10-15%-kal is takarékosabb megoldást nyújthat.

 

Az egész ország területén elérhető H tarifának köszönhetően pedig még tovább csökkenthetjük fűtési költségeinket, mivel a gázzal szemben ennek mennyisége nem került maximalizálásra a rezsicsökkentés hatálya alatt. Az egyik legnagyobb hazai áramszolgáltató (E.ON) szerint ez a jellemzően díjazás az egyik legkedvezőbb a hőszivattyús fűtést használó otthonokban. Mivel a gáz fűtőértéke ráadásul jóval alacsonyabb, mint a hőszivattyús rendszereké, vagy a klíma fűtésé, ezért többszörösen is megéri váltani.

MIÉRT VÁLASSZUNK FISHER COMFORT PLUS KLÍMÁT?

  • 4 típusú szűrési rendszerének köszönhetően megszűri a káros anyagokat és megtisztítja a lakás levegőjét. Nagyforgalmú utak mellett, magas légszennyezettségű területeken így sok károsanyagtól megkímélheti a ház lakóit.
  • Okosklíma, így wifin keresztül is könnyen programozható és akár távolról is irányítható, illetve összeköthető okos otthon rendszerekkel.
  • Beépített memória funkciójának köszönhetően megjegyzi szokásainkat, amivel észrevétlenül teszi komfortosabbá hétköznapjainkat.
  • Csendes működése még csendesebbé tehető az éjszakai üzemmód segítségével, így az alvást sem zavarja meg hűtés vagy fűtés közben.
  • A ne fújj rám funkciónak köszönhetően a klímaberendezésekkel kapcsolatos egyik legnagyobb problémának sikerült gátat szabni. Sokakat zavar ugyanis, ha közvetlenül rájuk irányul a klíma levegője.


fisher-klíma-bogyisz

Ha klímaberendezés beszerzésén gondolkozunk, érdemes inverteres klímát választani, ami egyaránt megállja a helyét a nyári hőségben és a téli hidegben is. A Fisher Comfort Plus klíma modern kialakításának és R32 gázt használó hűtőközegének köszönhetően nemcsak hatékony, hanem környezetbarát módot nyújt mindkét helyzetben.


FISHER NORDIC FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA


FISHER ART R32 INVERTERES KLÍMA


FISHER SUMMER R32 INVERTERES KLÍMA


FISHER SPECIAL EDITION INVERTERES KLÍMA


FISHER COMFORT PLUS FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT INVERTERES KLÍMA

top márkáink


vents_logo_klima-ventilator


smart_logo_klima-ventilator


panasonic_logo_klima-ventilator


midea_logo_klima-ventilator


lg_logo_klima-ventilator


int_logo_klima-ventilator


gv_logo_klima-ventilator

gritalia_logo_klima-ventilator

gree_logo_klima-ventilator


fujitsu_logo_klima-ventilator


fisher_logo_klima-ventilator


electrolux_logo_klima-ventilator


duovac_logo_klima-ventilator


daikin_logo_klima-ventilator


cata_logo_klima-ventilator


cardin_logo_klima-ventilator


blauberg_logo_klima-ventilator


aerauliqa_logo_klima-ventilator


aeg_logo_klima-ventilator


vents_logo_klima-ventilator


smart_logo_klima-ventilator


panasonic_logo_klima-ventilator


midea_logo_klima-ventilator


lg_logo_klima-ventilator


int_logo_klima-ventilator


gv_logo_klima-ventilator

gritalia_logo_klima-ventilator

gree_logo_klima-ventilator


fujitsu_logo_klima-ventilator


fisher_logo_klima-ventilator


electrolux_logo_klima-ventilator


duovac_logo_klima-ventilator


daikin_logo_klima-ventilator


cata_logo_klima-ventilator


cardin_logo_klima-ventilator


blauberg_logo_klima-ventilator


aerauliqa_logo_klima-ventilator


aeg_logo_klima-ventilator

továbbra is adjuk a Jutalompontokat minden hűséges vásárlónknak! Csak látogassa meg központi webáruházunkat!


bogyisz_kartya

Bevezettük a Bogyisz Hűségkártyát, hogy a különböző kedvezményeinket megoszthassuk vásárlóinkkal az adott időszakban. Az első „JUTALOM KÁRTYA” használóinak – minimum 5 000 forintos végösszegű vásárlás alkalmával – jutalom pecsétet adunk a lenti linken elérhető digitális pontgyűjtő alkalmazáson keresztül. 5 pecsét megszerzését követően 15%-os kedvezményt adunk, amit a következő vásárláskor azonnal felhasználhat!

A Bogyisz Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy vitás kérdésekben egyoldalúan döntést hozzon. A kedvezmény használható személyesen az üzletünkben, illetve telefonos megrendelés és online vásárlás esetén is. Vásárlás előtt érdeklődjön ügyfélszolgálati munkatársainknál személyesen üzletünkben, vagy a +361 215 1662 telefonszámon. A kártya használatához és a kedvezmény igénybevételéhez töltse le a pontgyűjtő alkalmazást a lenti ikonokra kattintva.


download_apple_app_store_line_icon_white


download_google_play_store_line_icon_white

Bogyisz.hu © Minden jog fenntartva 2002-2024

Klímaweb.com - Klíma, ventilátor, központi porszívó szaküzlet és műszaki kereskedés
Klímaweb.com
Klíma, ventilátor, központi porszívó szaküzlet és műszaki kereskedés